Política

Verge i Montero es reuneixen a la Generalitat per compartir les principals polítiques feministes

La ministra espanyola ha mantingut prèviament una trobada breu amb el president Aragonès

La consellera d’Igualtat i Feminismes, Tània Verge, s’ha reunit aquest divendres al matí amb la ministra d’Igualtat, Irene Montero, en una reunió que té com a objectiu compartir les polítiques feministes que estan duent a terme els dos departaments. Algunes de les temàtiques que abordaran són les eines i programes per a l’erradicació de les violències masclistes, les polítiques que garanteixen els drets de les persones LGBTI+, com la futura llei trans catalana, i les mesures que garanteixen el dret a la cura i afavoreixen la conciliació i la corresponsabilitat.

Prèviament, Montero ha mantingut una trobada breu amb el president del Govern, Pere Aragonès. Ho ha explicat a Twitter, on li ha agraït aquesta acollida. “Hi ha reptes compartits, avenços feministes, de justícia social i de reconeixement de la plurinacionalitat en els que el treball conjunt és l’única manera d’avançar”, ha assenyalat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia