Política

Cap denúncia a la policia pel cas de la bandera de Companys

El robatori de la bandera de Companys que oneja al castell de Montjuïc ha preocupat poc l’Ajuntament de Barcelona, administració a la qual correspon el manteniment i cura de la instal·lació. Fins a data d’avui no consta que s’hagi presentat cap denúncia a la policia pel robatori de l’emblema, per mirar d’esclarir qui i per quin motiu va agafar la senyera.

Els fets, segons va reconèixer el mateix ajuntament, van passar el 24 de juny i des d’aleshores no s’ha fet res per reposar la bandera. L’argument pel retard són unes obres d’impermeabilització que es fan al castell i que sembla ser que dificultarien l’accés al lloc per poder dur a terme la hissada de la bandera.

El lladre o lladres també es van emportar la drissa, el cable on oneja la bandera, i aquest fet també dificulta l’operació de restitució.

El castell de Montjuïc va ser cedit a l’Ajuntament el 2007. El museu militar que hi havia va tancar el 2009; però, tot i això, dins del recinte fortificat encara hi ha presència de l’exèrcit espanyol amb una instal·lació d’antena de radio, per la qual cosa s’hi delimita una zona de seguretat radioelèctrica.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia