Política

política

Junts i ERC arriben a un acord per governar conjuntament el Consell Comarcal de la Selva

Les dues forces independentistes treballaran de manera conjunta a l’ens, del qual Junts n’assumirà la presidència en el mandat 2023-2027

El president de Junts a la Selva, Jordi Camps, i el de la Federació Comarcal d’ERC, Albert Sanz, han signat aquest divendres a la tarda un acord per tal que les dues forces governin de manera conjunta el Consell Comarcal durant el mandat 2023-2027. Segons el comunicat, el pacte permetrà “garantir l’estabilitat i estar al costat de la gent en un moment en què com a comarca cal assumir importants reptes”, així com “tenir un govern amb la màxima representativitat, ja que es tracta de les dues forces més votades a la Selva”, amb onze i nou consellers respectivament.

D’aquesta manera, l’acord, pel qual Junts assumirà la presidència durant els propers quatre anys, així com una vicepresidència i dues vicepresidències les assumirà ERC, parteix de la construcció d’una “estructura unificada consensuada” que permeti encarar “les polítiques comarcals necessàries” per abordar les problemàtiques i oportunitats existents als diferents municipis.

“La voluntat és donar un millor servei cap els ajuntaments, sobretot els més petits, que ajudi a millorar la vida dels ciutadans i ciutadanes de la comarca”, han explicat les dues parts en el document de l’acord.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.