Política

Pròxim Orient

Netanyahu diu als palestins que surtin de Gaza

El primer ministre israelià avisa: “Marxin ara perquè actuarem amb força”

Els residents de la Franja, però, no poden marxar de l’enclavament perquè està bloquejat per Israel, a una banda, i Egipte, a l’altra

El primer ministre israelià, Benjamin Netanyahu, ha avisat aquest dissabte que el seu Exèrcit utilitzarà “tot el seu poder” per destruir el grup palestí Hamas, que aquesta matinada ha iniciat una ofensiva sorpresa sense precedents per terra, mar i aire sobre territori d’Israel.

“Els destruirem i venjarem amb força aquest dia fosc que han imposat a l’Estat d’Israel i als seus ciutadans”, ha promès Netanyahu en un segon discurs televisat aquest dissabte. El polític israelià ha advertit que “tots els llocs on Hamas està desplegat, amagat i operant, els convertirem en illes de runa”.

És per això que ha recomanat als residents de Gaza que “marxin ara perquè actuarem amb força”.

No obstant, els palestins que viuen a Gaza tenen poques possibilitats de seguir la seva recomanació, ja per un costat els mateixos israelians no els deixarien passar i tampoc ho podrien fer pel sud, on estan bloquejats per la frontera d’Egipte.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Els nostres subscriptors llegeixen sense anuncis.

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia