Política

Eleccions al Parlament de Catalunya 2010

Els partits aprofiten la festa per treballar

CiU fa precampanya a la Fira, el PSC parla de regadius, ERC proposa un pla d'activitat física, esport i salut, i el PP critica les polítiques sobre prostitució

Els partits van aprofitar ahir per continuar ferms en la seva feina de precampanya. Santi Vila, cap de llista de CiU per les comarques gironines, va aprofitar per visitar la Fira de Mostres de Girona, acompanyat d'Elena Ribera, número dos de la candidatura, i de Carles Puigdemont, diputat, integrant de la llista de CiU i candidat a l'alcaldia de Girona. La gent de CiU va fer la mateixa ruta que havia previst fer amb Artur Mas, presidenciable de CiU, que dissabte a última hora va haver de suspendre la visita per problemes de salut.

Per la seva banda, la diputada del PSC i número quatre de la llista per Girona, Pia Bosch, va llançar el compromís de continuar el gran procés de modernització dels regadius del Baix Ter i desenvolupar les obres de millora d'altres xarxes de rec secundàries de la Cellera, Salt i Girona; Bescanó i Vilablareix; Sant Julià de Ramis, Cervià, Sant Jordi Desvalls, Colomers i Jafre; i la sèquia Vinyals, entre d'altres.

Esquerra va proposar la implantació del pla d'activitat física, esport i salut a tots els municipis de més de 1.000 habitants. ERC considera fonamental la planificació, el suport als municipis i la coherència en la distribució dels equipaments en el territori.

Així mateix, el diputat, cap de llista i president del PP a les comarques gironines, Josep Enric Millo, va retreure al Govern feblesa per encarar el tema de la prostitució. Pensa que les propostes dels partits del Govern sobre aquesta qüestió “són poc creïbles”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.