Política

El PP dels Serrans ocupa major territori polític

Benaixeve, Domenyo, Pedralba, Sot de Xera i Villar experimenten canvis de tendència als seus ajuntaments

També a la comarca dels Serrans, el Partit Popular ha experimentat un augment destacable pel que fa al nombre de vots, però també quan al nombre de localitats que haurà de gestionar durant els propers quatre anys. Del total dels 135 possibles escons municipals, el Partit Popular ha aconseguit més del 50% de llocs i ha arribat a obtenir 72, mentre els socialistes valencians encara conserven 59 regidors.

Dels 18 pobles que configuren l'entramat de la comarca, 12 estaran dirigits i gestionats pels populars, mentre la meitat ho farà el PSOE. D'aquesta manera, el mapa polític dels serrans obté un clar predomini conservador, després d'haver passat fa anys, per l'experiència majoritària socialista i d'esquerra.

Després de les eleccions municipals, s'observen canvis de tendència a Benaixeve, Domenyo, Pedralba, Sot de Xera i Villar, mentre la resta de localitats, l'electorat ha decidir continuar amb la tendència política que ja tenien.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.