Tremosa diu que el PP i el PSC fa 30 anys que voten junts contra Catalunya

El candidat de CiU a les eleccions europees, Ramon Tremosa, no s'ha mostrat sorprès en vista de la demanda del popular Alejo Vidal-Quadras d'eliminar de la Constitució el terme nacionalitat referit a Catalunya, ja que tant el PSC com el PSOE i el PP «fa trenta anys que voten junts contra tot pel que fa a la carpeta catalana, com un sol home», va dir. En aquest sentit, Tremosa troba «més sincer i coherent» el PP, que «vota el mateix a Catalunya i a Madrid», que no pas els socialistes, «que aquí diuen una cosa, a Aragó una altra i a Madrid una tercera».

«Una altra sortida de to»

El candidat d'ICV, Raül Romeva, va treure importància a la proposta de Vidal-Quadras i va circumscriure les declaracions de l'eurodiputat del PP a «una altra sortida de to» del dirigent popular. «[Vidal-Quadras] no té cap rellevància a Catalunya, no se l'escolta ningú», va opinar. L'ecosocialista va demanar a l'electorat que escombri diumenge aquest tipus de propostes a les urnes per demostrar «democràticament» que l'opció que defensa Vidal-Quadras és minoritària a Catalunya.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.