Política

Compromís per Massanassa es presenta a les eleccions municipals

L'Assemblea Local de Compromís per Massanasa ha aprovat la candidatura definitiva per a les municipals del 24 de maig. La coalició concorrerà amb la denominació Compromís per Massanassa.

Segons Josep Nacher, candidat a l'alcaldia i líder de la coalició a Massana aquesta és “la millor llista que ha presentat mai el valencianisme progressista a Massanassa”.

En la seua opinió, “es combina experiència amb responsabilitat i preparació. Totes i cadascuna de les persones que formen part del projecte viuen i aporten molt de treball del moviment associatiu i social de Massanassa”. Per aquesta raó, assegura que encapçalar aquesta candidatura li suposa “un honor formar part d'ella i tot un repte de futur”.

Una de les grans novetats de la llista és la incorporació com a número dos d'Amparo Quirós. La segona candidata de la llista és tot un referent dins del món faller i festiu de la població, ja que ha format part durant molt de temps de la Junta Local Fallera i ha participat activament com a membre de diferents moviments socials de la població.

Totes les incorporacions a la llista tenen com a objectiu prioritzar un nou govern a Massanassa que tinga més contacte amb les persones. A la llista s'incorporen gent que va des de la seua vinculació a moviments socials i educatius, passant pels festius fins als comerços i sindicals.

Candidatura

Redacció

1. Josep Nacher i Ferrer

2. Amparo Quirós i Jimenez

3. Maria Antonia Ferrer i Baixaulí

4. Marcos Agudo i Menéndez

5. Eugenio Sanchis i Nacher

6. Paqui Cuallado i Sanchis

7. Francisco Germán Navarro i Alapont

8. Francisco Alapont i Llopis

9. Victoria Gallego i Aguacil

10. Alfredo Raga i Hervás

11. Evangelina Heredia i Pérez

12. Onofre Vento i Sancho

13. Mª Carmen Andrés i Artola

S1 José Torregrosa i Gómez



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia