Política

La CUP es presenta a les eleccions municipals d'Almàssera

La formació vol posar-li valor a la democràcia participativa en aquesta localitat de la comarca de l'Horta

Almàssera és un poble d'unes 7.250 persones habitants situat a la Comarca de l'Horta, al costat d'Alboraia. Hi ha una població important de gent originària de Castella-la Manxa i d'Andalusia.

Fa molt que el bipartidisme al municipi ha estat en mans del PP i Units per Almàssera, abans Units per València i sorgida d'Unió Valenciana. Existeix poca xarxa associativa més enllà de l'Associació de veïns i veïnes Carraixet que actua com a un moviment social, de participació i reivindicació contundent.

La Candidatura d'Unitat Popular es presenta a les eleccions municipals a Almàssera després d'un treball continua desenvolupat durant els darrers tres anys i la seua idea és clara: volen que el poble siga més democràtic.

Durant aquest temps, han fet tot allò que estava en les seues mans, com ara gravar els plens, fer articles dels mateixos i penjar cartells informatius pel poble, participar amb les seues preguntes i suggeriments, gravar vídeos sobre la situació del poble, contactar amb la resta de partits a l'oposició, organitzar xerrades i actes per ampliar l'oferta cultural del poble i participar d' actes i reunions a les plataformes de la comarca així com a les possibles manifestacions i concentracions organitzades en aquest temps.

Almàssera els preocupa. I els preocupa, segons asseguren públicament, perquè una gran part de la gent viu (com la majoria d'aquesta societat) d'esquenes al que es fa als despatxos, al deute, a la taxa elevada de suïcidis que ja varen denunciar fa uns mesos i als problemes amb la seua escola pública, entre altres.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia