Política

Compromís i Guanyant coincideixen en la necessitat de sumar forces

Totes dues formacions polítiques veuen la necessitat de trobar punts de coincidència per aconseguir un canvi real a la ciutat més gran de la comarca de l'Horta

Les delegacions de Compromís per Torrent i Guanyant Torrent han mantingut una conversa de cara a analitzar els resultats de les eleccions locals en la capital de l'Horta Sud i posar en comú estratègies i iniciatives de cara a portar avant un canvi real que “aprofundisca en la democratització del funcionament de l'Ajuntament de Torrent i que tinga la participació ciutadana com a pilar fonamental”.

En aquest sentit, totes dues formacions havien realitzat reunions assembleàries prèvies amb les seues bases en les que hi havia hagut molta complicitat, tant a l'hora de valorar els 15 punts d'acció prioritària que va establir en Assemblea Oberta dijous 4 de juny Compromís per Torrent com la dotzena d'accions que proposava Guanyant Torrent.

Aquesta coincidència programàtica subratlla el benestar de la ciutadania, els drets socials i la participació i la transparència com a eixos fonamentals del que les dues forces de l'esquerra transformadora voldrien que fóra el nou govern de Torrent.

En aquest sentit, des de Compromís i Guanyant Torrent s'ha valorat com un fet molt remarcable la suma de forces per servir de contrapés ciutadà al bipartidisme, de manera que permeta liderar una alternativa de progrés i regeneració democràtica per al poble de Torrent.

Les dues formacions s'han citat per a noves converses de cara a establir una agenda de canvi en els paràmetres de la participació ciutadana i que es puga transformar en una alternativa conjunta per al govern de la ciutat.

No es descarta que durant el dia de hui dimecres 10 de juny, es tronen a reunir per a substanciar el programa de govern que li pretenen presentar als socialistes com a full de ruta per a la propera legislatura que ha de començar el dissabte 13 de juny.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

estats units

El fill de Biden és declarat culpable dels càrrecs per possessió d’armes

barcelona
Estat Francès

El líder dels Republicans, Éric Ciotti, proposa una coalició amb la ultradreta de Marine Le Pen

Barcelona
eleccions europees

Bèlgica podria donar la sorpresa i formar govern ràpidament

barcelona
guerra a europa

Zelenski afirma al Bundestag que no pot haver-hi pau amb una Ucraïna dividida

barcelona
eleccions europees

Orbán vol unir els grups d’extrema dreta per ser la segona força a l’Eurocambra

barcelona

En perill l’acord de govern per les al·legacions de Junts al projecte del Passeig

PALAMÓS
política

El govern amnistiarà d’ofici els represaliats pel procés arran de la llei mordassa

barcelona
Tailàndia

Almenys un miler d’animals moren en l’incendi en un popular mercat de Bangkok

Barcelona
Àfrica oriental

Confirmen la mort en un accident aeri del vicepresident de Malawi

Barcelona