Política

El govern espanyol manté el nivell 4 d'alerta però reforça la vigilància als aeroports

Fernández Díaz informa que quatre espanyols estan hospitalitzats a Brussel·les, però el seu estat no és greu

El govern espanyol ha decidit mantenir l'actual nivell d'alerta antiterrorista, el 4 dins d'una escala de 5, però reforça la vigilància als aeroports, després d'analitzar la situació dels atemptats perpetrats aquest dimarts a Brussel·les que han causat la mort a almenys 34 persones i més de 200 ferits.

Així ho ha assegurat el ministre de l'Interior en funcions, Jorge Fernández Díaz, després de presidir la reunió de la comissió de seguiment del pacte antigihadista i la taula d'avaluació de l'amenaça juntament amb els màxims responsables de la lluita antiterrorista a Espanya.

Fernández Díaz ha justificat la decisió de mantenir el nivell actual, que comporta alt risc d'atemptat, si bé amb l'aplicació d'una sèrie de mesures “reforçades” i addicionals amb més seguretat en aeroports.

Fernández Díaz també ha informat que quatre persones de nacionalitat espanyola es troben hospitalitzades a Brussel·les com a conseqüència dels atemptats comesos a la capital belga, tot i que les seves ferides “no revesteixen especial gravetat”. El ministre, però, ha subratllat la provisionalitat i prudència de les xifres.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia