Política

Eleccions 26-j

Domènech reitera que el referèndum no és una línia vermella però avisa que no hi ha cap alternativa millor

En Comú Podem descarta que la creació d'una comissió parlamentària com proposa CDC o la singularitat per a Catalunya que planteja el PSOE siguin acceptables

El cap de llista d'En Comú Podem, Xavier Domènech, ha negat cap canvi d'actitud respecte el referèndum, després que el líder de Units Podem, Pablo Iglesias, afirmés que “no és una línia vermella”, durant el debat a quatre d'aquest passat dilluns. “Per seure a la taula no hi pot haver línies vermelles. Un sempre ha d'estar disposat a escoltar l'altre”, ha assenyalat en una roda de premsa a Santa Coloma de Gramenet. “Que no hi hagi línies vermelles i estiguem disposats a escoltar els altres no vol dir que haguem trobat una proposta millor que el referèndum”, ha insistit. Domènech ha comparat el referèndum “a la quebequesa” que proposa En Comú Podem amb la creació d'una comissió parlamentària que planteja CDC o a la reforma constitucional per garantir la singularitat de Catalunya que ha apuntat el PSC. “No coneixem una proposta millor al referèndum”, ha subratllat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia