Jutgen dos acusats d'haver segrestat un empresari i d'intentar fer-ho amb un altre

La fiscalia vol que siguin condemnats a 14 anys de presó pels dos segrestos al Baix Llobregat

Per realitzar el segrest exprés dels empresaris, els dos processats sempre planificaven una trobada trampa. Així, segons la versió de la fiscalia, el 17 de juny del 2008 al migdia Francisco Carrillo, conegut per Françoise, va concertar amb l'empresari Andrés Martín Sánchez, una cita per visitar un xalet a la urbanització La Selva de les Meravelles al municipi de Canyelles. Un cop allà, Carrillo va propinar forts cops al coll a l'empresari fins que el va fer caure a terra. Va lligar-li els peus i les mans amb una cinta i va posar-li un sac blanc al cap, i després el va introduir a la part del darrere del vehicle de la víctima, un BMW.

A l'interior del vehicle, l'empresari va escoltar com l'acusat demanava a la seva dona 300.000 euros per alliberar-lo. Carrillo va retenir-lo un dia i mig dins del cotxe, amb el qual va voltar per diversos municipis fins que es va aturar a Vilafranca del Penedès a fer una gestió. Allà, l'empresari va poder deslligar-se i fugir fins arribar a una benzinera, des de la qual va alertar la policia, igual que ja havia fet la seva esposa en sospitar d'una trucada de Juan Montero, conegut de la família.

Dos dies després del segrest fallit, el 19 de juny, Carrillo i Montero van provar sort amb un altre empresari. Tots dos van contactar amb Pedro Marín Elias, amb qui també van concertar una cita, en aquest cas a Molins de Rei, per comprar materials de la construcció. Els Mossos ja els esperaven i van detenir-los abans que consumessin el segrest. La fiscalia sol·licita que siguin condemnats a nou anys de presó per un delicte de detenció il·legal i a cinc anys més per una temptativa de detenció.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.