Successos

Meteorologia

Els Bombers realitzen 56 sortides per l’episodi de vent i pedra

La majoria de les actuacions han estat per branques, arbres i altres objectes caiguts a la via pública

L’àrea metropolitana de Barcelona i les comarques gironines concentren la majoria dels avisos

Els Bombers de la Generalitat han efectuat 56 sortides derivades de l’episodi de vent i pedra que aquest dissabte ha afectat molts punts del país.

La majoria de les actuacions ha estat per retirar branques i arbres o altres objectes caiguts a la via pública. Cap de les incidències ha estat greu.

La majoria de les sortides entre els dotze del migdia i les vuit del vespre han estat a les regions metropolitanes nord (16) i sud (12). A Argentona els Bombers han retirat un arbre caigut al carrer Santiago Rusiñol a les tres de la tarda.

A la regió d’emergències de Girona s’han fet 16 actuacions, una de les quals cap a tres quarts de set de la tarda per retirar un arbre caigut al carrer de Santa Eugènia, a Girona.

A la Catalunya Central els Bombers han fet sis sortides; a la regió d’emergències de Tarragona, cinc i a la de Lleida, una.

Protecció Civil ha activat l’alerta del pla Ventcat per la previsió de fort vent aquesta tarda i demà al matí a les comarques de Barcelona i Tarragona.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia