Successos

Mare i fill, sorpresos venent droga a Puigcerdà

La majoria de clients eren menors i a dins del domicili es va trobar marihuana

Els Mossos d'Esquadra han detingut un home que venia marihuana des del seu pis de Puigcerdà. L'arrest es va produir el 15 de setembre a la capital de la Cerdanya. Els Mossos havien iniciat una investigació a principi de juliol, quan van saber que hi podria haver un punt de venda de marihuana en un domicili situat a la baixada de Ca l'Andran de Puigcerdà.

Durant els dispositius de vigilància, els agents van comprovar que bona part dels compradors que anaven a l'immoble eren menors d'edat. Una vegada constatat el delicte, els agents van esbrinar que al domicili hi havia empadronats una mare i un fill, els quals podrien ser els venedors.

Finalment, el dia 15 de setembre al matí els mossos van localitzar i detenir el principal sospitós. A la tarda es va entrar al domicili i s'hi va portar a terme un escorcoll, en el qual es va localitzar prop d'1,4 quilos de marihuana, una balança de precisió i bossetes per embolcallar la droga. La droga decomissada està valorada en 7.900 euros.

Llibertat amb càrrecs

El detingut, amb nombrosos antecedents, va passar el 16 de setembre a disposició judicial al jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Puigcerdà. La mare va quedar citada després de declarar com a investigada a la comissaria dels Mossos d'Esquadra.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia