Successos

successos

Un boletaire troba un cadàver penjat al bosc a Lloret

El caçador de bolets va trucar a la policia des del lloc i els va indicar on era a través del geolocalitzador i a crits

Un boletaire va trobar ahir al migdia un cadàver penjat d'una alzina en un bosc entre cala Mongoda i cala Canyelles, a Lloret de Mar. En descobrir el cos, en molt avançat estat de descomposició, el caçador de bolets va alertar la policia a través del mòbil i es va quedar al lloc per no perdre la referència. Des d'allà va enviar la seva localització però també es va haver de comunicar amb els agents a crits perquè poguessin arribar fins al lloc, molt emboscat, on hi havia el cadàver. El mort, un home amb roba d'estiu, penjava d'una corda molt llarga, però no duia cap tipus de documentació. El cos es va traslladar a l'Institut de Medicina Legal per fer-li l'autòpsia per intentar identificar-lo. S'intentarà obtenir empremtes necrodactilars per comparar-les amb les d'un home que consta com a desaparegut a la zona fa setmanes. Si no és possible extreure empremtes s'hauran de fer proves d'ADN.

El 15 de novembre del 2011 un boletaire va trobar al bosc de can Ballell de Lloret dos cadàvers penjats. Van resultar ser Daniela Ceoarba Romana, una noia de 13 anys de qui s'havia denunciat la desaparició a l'agost, i Mihai Manolache, el seu cunyat, de 27 anys. I el mateix 2011, el 27 d'octubre, un altre boletaire havia trobat un altre cadàver a Lloret, al bosc de la Fermina, que va ser identificat com Nicolas Macias, un jove de 31 anys veí de la població francesa de Montivilliers, a Normandia, que constava com a desaparegut des del juny i que viatjava amb un Citroën 2 CV.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia