Successos

Detingut al Voló quan duia 10,5 quilos d'amfetamina

Els duaners francesos van arrestar el dissabte 3 de desembre al Voló un conductor que transportava 10,5 quilos d'amfetamines i que circulava en direcció sud, cap al Principat.

Segons va avançar L'Indépendant, els agents duaners es van sorprendre de l'estat de nerviosisme que mostrava un conductor holandès i van decidir escorcollar-li el vehicle. I van descobrir que, camuflats entre el para-xocs i la guantera hi havia amagats diferents paquets de pols d'amfetamina que, un cop pesats, van donar més de deu quilos. El jove va admetre que venia d'Amsterdam amb la droga i que la seva destinació era Barcelona.

En vista de les evidències el conductor, un jove de 26 anys, va quedar detingut i dimecres mateix va ser sotmès a judici al tribunal de Perpinyà i se'l va condemnar a quatre anys de presó i al pagament d'una multa de 105.400 euros. El sistema judicial francès és molt ràpid a l'hora de jutjar i condemnar traficants enxampats a la frontera. Ser aturat dins de territori francès o espanyol varia molt. La setmana passada, la Guàrdia Civil va aturar al Pertús un conductor que traginava deu quilos de cocaïna. En aquest cas, el detingut no sols no ha estat jutjat, sinó va quedar en llibertat després de pagar 5.000 euros de fiança.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia