Successos

Successos

Detenen a Vic un sospitós armat que tenia roba de la policia de Platja d'Aro

L'arrestat, que anava amb un Porsche i té antecedents per robatori a Eivissa, tenia també uniformes de la Guàrdia Civil i molts complements policials

Els Mossos van arrestar dimarts a Vic un home magribí de 23 anys, que anava amb un Porsche, on duia moltes peces de roba policial i també una pistola que va ser simulada. Entre les peces de roba hi havia una samarreta amb la inscripció de la policia de Platja d'Aro, diverses peces d'uniforme de la Guàrdia Civil, una gorra de la policia local de Montmeló, una armilla antibales, botes de policia, manilles, una funda de pistola i un penjoll amb placa de policia.

La presència a Vic d'aquest jove dotat de material policial la van detectar els mossos de trànsit que van identificar el conductor del Porsche, que va resultar ser un noi marroquí de 23 anys, que té diversos antecedents, sobretot per robatori, a Eivissa. D'entrada, els mossos van arrestar el noi per un delicte d'usurpació de funcions públiques però per les característiques del sospitós i el material que se li va trobar es van fer indagacions per descartar que l'home no tingués vinculacions gihadistes. Ara per ara, la hipòtesi més ferma que es preveu apunta que el detingut forma part d'un grup de malfactors dels que actuen disfressant-se de policies per fer robatoris o atracaments. Al detingut, els mossos també li van trobar 1.200 euros en efectiu. Els robatoris perpetrats per falsos policies són habituals en caos de bandes de traficants que roben a la competència o per recuperar la droga que els han robat.

Els Mossos han alertat els diferents cossos policials dels quals el detingut tenia peces.

LA DATA

03.01.17
Detenen
a Vic un magribí que duia un arma i diverses peces d'uniformes policials

LA XIFRA

1.200
euros
van comissar al fals policia arrestat a Vic.

La samarreta de Platja d'Aro és falsa

La policia de Platja d'Aro ja ha analitzat la fotografia de la seva samarreta trobada a Vic i ha arribat a la conclusió que és falsa, ja que les lletres són substancialment diferents i també perquè el seu model no té cremallera, mentre que la que tenia el detingut porta cremallera a la part del coll. La Guàrdia Civil també està analitzant si la roba era autèntica o si es tracta també d'una imitació.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia