Detenen quinze integrants d'una banda de narcotraficants al Baix Llobregat

El grup desarticulat rebia cocaïna de països d'Amèrica del Sud i després la distribuïa al Barcelonès

Prop d'un any és el temps que ha durat la investigació feta per diferents unitats dels Mossos d'Esquadra per enxampar tots els integrants d'aquesta banda de narcotraficants establerta al Baix Llobregat. Amb el vistiplau del titular del jutjat d'instrucció número 1 de Gavà, la policia catalana va escorcollar simultàniament dos domicilis a Viladecans, un a Sant Boi de Llobregat, un a Castelldefels i un darrer a Sant Joan Despí. A més, van detenir quinze persones, de les quals tretze són de nacionalitat colombiana i dues d'espanyola. D'aquest total, onze detinguts ja van ingressar a la presó, acusats dels delictes d'associació il·lícita, contra la salut pública i tinença il·lícita d'armes. Algunes d'aquestes persones tenien antecedents per fets similars i, fins i tot, un d'ells estava en tercer grau penitenciari.

Segons la policia catalana, aquesta organització rebia la droga de diferents països llatins i la distribuïa a d'altres persones que s'encarregaven de vendre-la directament al consumidor final, sobretot a la zona metropolitana de Barcelona. Els integrants de la banda duien un nivell de vida alt, tot i que no van aixecar sospites entre els seus veïns malgrat que no exercien cap professió.

En els escorcolls, van confiscar-hi 2,5 quilos de cocaïna, 500 grams de marihuana, set balances, gran quantitat de substàncies per barrejar amb la cocaïna i uns 9.000 euros en efectiu. També es van comissar una pistola automàtica i cinquanta mòbils.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.