Successos

Policial

assassinat d'agents rurals

Detingut per amenaces de mort als rurals per Facebook

L'home, que és criador de gossos a Sils, va escriure aquests missatges amb relació al doble crim de dos forestals a mans d'un caçador

No ha esborrat els escrits perquè diu que no és cap covard

Jordi Bonet, un usuari de la xarxa social Facebook, va ser detingut dimarts al matí a Blanes pels Mossos d'Esquadra per haver publicat presumptament uns missatges amenaçadors envers els agents rurals. L'home va escriure en el mur de l'Associació Professional dels Agents Rurals de Catalunya comentaris molt ofensius amb relació al doble crim que va cometre dissabte un caçador de 28 anys, que va matar a trets dos agents rurals en un vedat d'Aspa. Segons va avançar la Cadena SER, en un dels missatges va posar textualment: “Jo ho sento molt però veient com actuen jo mateix no descarto pelar-ne uns quants… Són uns fills de puta… Que sí… Que hi ha fills de puta que seran bona gent, però que sigui en una altra vida…”

Bonet, que es dedica a criar gossos, va manifestar ahir a aquest diari que la detenció ha estat “la punta de l'iceberg”. El juny passat li van comissar en una finca de Sils uns buldogs. Des d'aleshores, està molt enrabiat i fa al·lusió a aquest episodi en un segon missatge a Facebook: “Els rurals sou uns mafiosos corruptes [...] M'heu entrat a casa a robar-me una vegada [...] A la propera –que espero que no hagi de succeir perquè el jutjat us toqui el crostó– us tindré preparat un pijama de pi.” Els acusa, a més, de “tenir un negoci muntat amb la venda de gossos a nivell internacional”.

Els rurals van especificar que ells es van limitar a executar una mesura ordenada pel Departament de Territori i Sostenibilitat, perquè es considerava que les condicions de manteniment dels animals no eren les correctes i Bonet tampoc tenia, suposadament, tots els permisos en regla. Ara, arran dels missatges, els rurals van presentar una denúncia i els Mossos van arrestar Bonet per un presumpte delicte d'amenaces. La detenció va tenir lloc a casa de la seva parella, a Blanes. La policia li va prendre declaració i l'home va quedar en llibertat. Pel que fa als missatges, diu que no els ha esborrat perquè no és “cap covard” i va en contra “del pensament únic”.

LA DATA

24.01.17
La policia va detenir Bonet com a presumpte autor d'un delicte d'amenaces. L'arrest va ser a casa de la seva parella.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia