Successos

MASQUEFA

Incendi en una fàbrica de pintures

Un incendi va afectar ahir a la tarda la fàbrica de pintures Industrias Químicas Masquelack SA del polígon de la Pedrosa de Masquefa. El foc es va iniciar cap a tres quarts de tres de la tarda a la zona de producció de l’empresa, on es van cremar tres bidons de vernís. L’incendi es va confinar al voltant de les quatre de la tarda, però els bombers encara treballaven per controlar-lo ahir al vespre.

Un total de deu dotacions dels Bombers de la Generalitat van treballar en l’incendi, que no va provocar cap ferit. Com a mesura preventiva, els Mossos d’Esquadra van desallotjar fins una quinzena d’empreses properes a l’empresa on es va produir l’incendi. Es tracta de les empreses situades a la part nord del polígon, que era la direcció cap a on bufava el vent.

L’accés a la zona no es va reobrir fins ahir al vespre, pel perill que suposaven l’emanació de vapors, el sol i les altes temperatures.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia