Successos

La policia busca els tres atracadors d’uns cinemes a Blanes

Tres encaputxats han entrat aquesta nit als cinemes Ocine armats amb una pistola i ganivets i han ferit dos treballadors

Els Mossos d’Esquadra segueixen buscant els tres encaputxats que aquest diumenge a la nit han atracat els cinemes Ocine de Blanes (Selva). Els lladres, que vestien roba fosca, han actuat cap a quarts de dotze de la nit. Segons sembla, haurien entrat als cines per una porta d’emergència. Portaven una pistola (segurament simulada), ganivets i tornavisos. Els atracadors van anar directament cap a la zona de les taquilles, van obligar els empleats a obrir la caixa forta i es van endur la recaptació (no se sap quina quantitat). Durant l’atracament, els encaputxats van ferir dos dels empleats. A un li van fer un tall al braç i a l’altre, li van donar un cop amb la culata de l’arma. Després, van fugir en un cotxe de color gris.

Els Mossos d’Esquadra i la Policia Local, que han desplaçat diverses unitats al lloc, han muntat controls de matinada als diferents accessos i sortides de Blanes (cap a Palafolls i Lloret) per intentar localitzar els assaltants. Els tres atracadors, però, han aconseguit fugir i els agents treballen per identificar-los.

Els Mossos d’Esquadra examinen les càmeres de seguretat dels Ocine, que han enregistrat el robatori. La investigació es manté oberta.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia