Successos

Successos

La dona ferida a Llanars és a l’UCI en estat crític

El seu home, amb cremades al 10% del cos, està estable

La deflagració de gas que va ensorrar l’habitatge va deixar tot el poble sense subministrament durant tot el dia

La dona ferida en la deflagració de gas ciutat que va ensorrar la seva casa de Llanars estava ahir a la nit ingressada a l’UCI de la Vall d’Hebron i el seu estat, amb el 63% del cos cremat, era crític. El seu home, amb el 10% del cos cremat, estava estable i també ingressat en el mateix hospital de la Vall d’Hebron. Tot i que la investigació sobre les causes exactes de l’accident encara està oberta, a hores d’ara ningú dubta que va ser una deflagració de gas ciutat el que va provocar l’ensorrament de tot l’edifici. De resultes de l’accident al carrer Conflent, molt a prop de l’ajuntament, tot el poble va quedar sense subministrament de gas ciutat.

Els treballs de desenrunament de l’edifici es van deixar per avui, i ahir els bombers i els tècnics municipals, en haver comprovat que no hi havia cap més víctima entre la runa, ja no van treballar a l’escenari del sinistre.

La deflagració també va causar danys estructurals importants a l’edifici del davant, que s’ha hagut de desallotjar. La inquilina del pis de dalt, Càndida Gímez, assegura que va tenir sort que s’havia aixecat aviat per anar al CAP perquè tenia migranya, perquè si hagués estat a la seva habitació en el moment de la deflagració hauria pogut quedar malparada. Al pis hi havia els dos gossos, que van sobreviure. Aquesta dona, que vivia de lloguer, ha anat a allotjar-se provisionalment a casa d’una filla a Girona. Els inquilins del pis del mig, una parella de colombians que treballen al poble, sí que eren a casa al moment de la deflagració però no es van fer ferides de rellevància. Ells s’han allotjat amb uns compatriotes a Llanars mateix. I la dona gran que viu a la planta de baix amb una cuidadora, dissabte tampoc era a la casa perquè els caps de setmana va amb una filla. Aquesta dona s’instal·larà de moment a casa de la filla, que viu a molt poca distància, a Llanars mateix.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia