Successos

Detingut a Cornellà un fugitiu buscat per homicidi

La Policía Nacional ha detingut a Cornellà de Llobregat (Baix Llobregat) un perillós fugitiu buscat per homicidi que tenia en vigor un Ordre Internacional de Detenció per a extradició dictada per Interpol i que es va resistir violentament al seu arrest i va ferir un transeünt i un agent. Es tracta d’un violent fugitiu de nacionalitat xilena que va oposar una molta resistència al seu arrest, ferint un transeünt, al qual es va trobar accidentalment en el dispositiu de la detenció, i que no va dubtar a tirar a terra, i un agent.

Gràcies a la cooperació policial internacional es va saber que el fugitiu podia estar residint a Cornellà de Llobregat, per la qual cosa es va establir un dispositiu policial que va poder trobar la seva localització i va culminar amb el seu arrest.

D’acord amb la informació aportada per les autoritats xilenes, el mes de juny passat l’arrestat va participar en un altercat a l’interior d’una discoteca en retreure a un altre compatriota seu una relació sentimental que havia mantingut amb la seva germana, per la qual cosa va ser expulsat del local.

El detingut va esperar al tancament de l’establiment i ja a la porta va increpar novament l’altre ciutadà, va treure una pistola i li va disparar tres vegades al tòrax, cosa que li va causar la mort de manera immediata.

Una vegada informada la policia, es va comprovar que hi havia un ordre internacional de detenció per a extradició d’Interpol, per la qual cosa se’l va localitzar i arrestar.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia