Successos

policial

robatoris amb violència

Els lladres que encasten cotxes assalten un altre taller, a Figueres

Els assaltants eren tres homes que van fugir amb un cotxe descapotable i amb matrícula italiana, segons va poder veure un testimoni casual

Els lladres que encasten cotxes contra empreses o botigues per entrar a robar han tornat a actuar. Dilluns al vespre van esbotzar la porta de l’empresa Pneumàtics Rodauto de Figueres i un cop a dins van remenar-ho tot i es van emportar tots els diner que van trobar, uns 1.800 euros, segons calcula l’amo del negoci, que explica que tenia més diners que el simple canvi, perquè al matí havia de pagar un proveïdor.

L’assalt es va produir pels volts de dos quarts de deu del vespre, un horari que coincideix amb el canvi de torn de policies i mossos. En la mateixa franja horària que la setmana passada es van perpetrar assalts similars a Sils, Fornells de la Selva i Maçanet de la Selva.

Segons relata el propietari, ell va tancar el taller, que fa cantonada entre el carrer Alemanya i la carretera del Far, cap a un quart de nou del vespre. I cap a dos quarts de deu ja li va arribar l’alerta de l’alarma. Els assaltants van ser vistos per un client del taller que viu a prop i que circulava davant i es va estranyar de veure que la porta estava mig oberta i que, en canvi, a dins no hi hagués llum. Ho va trobar estrany i quan es va aturar per mirar què passava va poder veure dos homes que anaven encaputxats, vestits amb roba fosca i amb sabates de color clar. Els dos homes van pujar a un cotxe de la marca Renault, descapotable, de color gris platejat i amb matrícula italiana, on els esperava un tercer home, i van fugir en direcció a la Marca de l’Ham.

Pels danys detectats a la porta, es dedueix que els lladres van envestir-la amb el cotxe almenys tres cops fins que la van rebentar.

LA DATA

22.01.18
Van encastar
un cotxe contra un taller de Figueres i van esbotzar la porta.

LA XIFRA

1.800
euros,
aproximadament, es van endur els assaltants del taller saquejat.

No apareix el cotxe robat a un taller de Sils

El cotxe, un Renault Scenic de color blau, que els lladres van robar el 16 de gener al taller Sils Planxa i Pintura de Sils encara no ha estat localitzat i no es descarta que estigui abandonat en algun lloc després d’haver estat usat en algun robatori del mateix estil. El dimecres 17 van esbotzar la porta d’un taller de Fornells i es van endur un Toyota que després van fer servir per encastar contra un supermercat de Maçanet.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia