Roben en el pavelló, en el camp de futbol i en un bar de la Cellera

El municipi de la Cellera de Ter ha estat objectiu en la darrera setmana d'una sèrie de robatoris en instal·lacions municipals i privades. Pel que fa a l'àmbit públic, uns desconeguts van entrar a robar diumenge a la matinada al pavelló d'esports. De la instal·lació, se'n van endur reproductors de DVD, un ordinador amb pantalla plana, aparells de TDT, routers, begudes, llaminadures, patates i galetes, entre altres aliments. A més, els lladres van esbotzar dues portes interiors i una d'exterior.

Per altra banda, ahir a la matinada uns altres desconeguts van entrar a robar al camp de futbol municipal de la Cellera de Ter. Per accedir al bar de la instal·lació van forçar una de les portes d'entrada i es van endur un equip de música, begudes i diversos aliments. Aquest any és la primera vegada que entren a robar al camp de futbol; en canvi, l'any passat hi van entrar quatre cops. Cap de les dues instal·lacions municipals té alarma, tot el contrari del bar Salvà, al passeig de l'Estació, també de la Cellera de Ter, on uns desconeguts van entrar dissabte a la matinada. Els lladres van rebentar una de les portes d'entrada i van accedir al local, però immediatament va sonar l'alarma i els desconeguts van marxar-ne a corre-cuita sense poder-se endur res. No és la primera vegada que el bar és objectiu dels lladres.

Els Mossos d'Esquadra estan investigant els fets, però tot indica que els responsables d'aquests robatoris són uns menors d'Anglès que ja han estat detinguts diverses vegades per delictes semblants. Aquests mateixos lladres ja haurien actuat en domicilis particulars de la Cellera de Ter i d'Anglès.