Successos

Quatre ferits en un accident d'autobús a Peníscola i un nen de dos anys mort en un xoc a Sant Cugat

Setze persones van quedar ferides, quatre de les quals greument, en un accident d'un autobús dissabte a la nit a Peníscola. L'autobús havia sortit de Badalona i anava a Monesterio (Badajoz). L'accident va passar poc abans de les onze de la nit a l'AP-7 en el punt quilomètric 336, a l'altura del peatge de Benicarló-Peníscola (Baix Maestrat). Per causes que encara es desconeixen, l'autobús va sortir de la via, va anar uns cent metres per fora de l'autopista sense bolcar i finalment va xocar contra un pi. Segons la Guàrdia Civil, en l'autobús, de línia regular, hi viatjaven quinze passatgers, a més del conductor. Segons el Centre d'Informació i Coordinació d'Urgències (CICU), els quatre ferits de gravetat són un avi de 80 anys, amb fractures a l'os de la cara; un altre de 72, que va tenir diverses contusions; una dona de 29, amb una fractura a la tíbia i el peroné, i una àvia de 75, amb una fractura al nas. Les dues dones van ser traslladades a l'Hospital General de Castelló, i els dos avis van ser evacuats a l'hospital comarcal de Vinaròs. Els ferits lleus són sis dones entre 20 i 70 anys, i sis homes entre 19 i 46 anys, tots amb contusions.

D'altra banda, un nen de 2 anys va morir dissabte al vespre en un accident a la C-16, a l'altura de Sant Cugat del Vallès. El cotxe en què anava la víctima va perdre el control i per això va sortir de la carretera. Dues persones més també van quedar ferides greument.

D'altra banda, dissabte a la tarda un veí de Vinyols i els Arcs (Baix Camp) de 64 anys va quedar ferit greument en un accident a la C-14, a l'altura de Montblanc (Conca de Barberà). L'home, que anava en moto, va haver de ser traslladat a l'hospital Joan XXIII de Tarragona, on va morir ahir a la matinada.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia