Successos

El conductor d’un patinet elèctric mor en topar amb una furgoneta a Barcelona

L’accident té lloc a primera hora de la tarda al districte de l’Eixample

És la desena víctima mortal d’un sinistre viari aquest any a la capital catalana

Un home que circulava en un patinet elèctric ha mort en un xoc amb una furgoneta al districte de l’Eixample de Barcelona, segons ha informat l’Ajuntament de la Ciutat.

L’accident ha passat cap a dos quarts de cinc de la tard a la cruïlla dels carrers Provença i Pau Claris. Com a conseqüència de la topada, el conductor del patinet elèctric ha resultat greument ferit i ha estat evacuat a l’hospital, on ha mort poc després. La víctima és un home de 59 anys.

Diverses unitats de la Guàrdia Urbana i del Sistema d’Emergències Mèdiques s’han traslladat fins el lloc dels fets. La Unitat d’Investigació i Prevenció de l’Accidentalitat (UIPA) de la policia municipal s’ha fet càrrec de la investigació del succés.

El consistori ha lamentat la mort d’aquest ciutadà i ha refermat el seu compromís de treballar per reduir les víctimes d’accidents de trànsit. Aquesta és la desena persona que perd la vida en un sinistre aquest any a la capital catalana.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia