Successos

Dos robatoris amb violència al Gironès

A Vilablareix, un matrimoni rep contusions però foragita els lladres

A Campllong, s’enduen diners

Una explotació lletrera de Vilablareix va ser objecte ahir a primera hora del matí d’un robatori amb violència. Els autors, quatre persones que duien bats de beisbol i pistoles Taser, van irrompre a l’interior de l’habitatge cridant “diners, diners, diners”. Es van topar amb la dona del matrimoni, i l’home, que estava donant menjar als animals, alertat pels seus crits, va anar cap al mas i es va produir un forcejament. Ella va anar a parar a terra.

L’arribada dels dos fills, que també van ser agredits, i el moviment de la resta de la família –a la casa, a més, hi viuen els avis– que es va produir van fer dissuadir finalment els lladres del seu propòsit i van marxar sense endur-se res. El matrimoni va haver de rebre atenció mèdica, tot i que, poques hores després, va poder tornar a casa amb el resultat de ferides lleus i diverses contusions.

Els Mossos d’Esquadra mantenen oberta la investigació per acabar d’esclarir els fets i seguir la pista dels lladres que van protagonitzar aquest acte delictiu.

Campllong

Aquest robatori de Vilablareix amb violència és el segon que s’ha produït en pocs dies a la comarca del Gironès. Dilluns passat, Carns Damià va ser objecte d’un altre.

En aquest cas, cap a les vuit del matí, dos individus van agredir el gendre de Carns Damià de Campllong per endur-se una bossa amb diners. L’home va rebre diverses ferides a la cara i com a conseqüència d’aquesta agressió va perdre diverses dents.

Els Mossos també mantenen oberta la investigació sobre l’autoria d’aquests fets i no descarten que tinguin relació amb altres línies d’investigació.

LA XIFRA

4
lladres
van intentar robar a Can Jordà de Vilablareix i van agredir alguns membres de la família.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia