Successos

Apareix la noia de 15 anys desapareguda fa tres mesos

També hi ha bones notícies dels dos adolescents desapareguts a Tarragona el cap de setmana

Anna Carrillo, la noia de 15 anys de Sant Miquel de Fluvià (Alt Empordà) que estava en parador desconegut des del 14 de febrer passat, es va presentar dimarts als jutjats de Figueres i va ser entregada en custòdia als seus pares, però el jutjat va ordenar el seu ingrés hospitalari per rebre atenció mèdica. Des que els pares de la noia van presentar la denúncia per desaparició, els Mossos, el jutjat i la fiscalia van estar investigant per localitzar la menor i van interrogar com a investigat el noi que suposadament hauria incitat la noia a marxar de casa i també familiars del jove. Durant el temps que ha estat desapareguda, la noia va donar senyals de vida penjant vídeos per dir que no estava segrestada i que no volia tornar i fins i tot fent trucades per dir que mai la trobarien. Dimarts, quan va anar al jutjat, acompanyada per familiars del noi, no va pas revelar on havia estat durant aquests tres mesos.

Ahir també van arribar bones notícies del cas dels dos adolescents desapareguts a Tarragona des de diumenge passat. Un dels nois, Francisco Duarte, de 13 anys, va ser localitzat sa i estalvi a Girona. L’altre noi que va marxar amb ell, Cristian Saiz, de 15 anys, es va posar en contacte amb la seva família.

Desaparegut a Castellterçol

Bombers, Mossos, membres de Protecció Civil i voluntaris estan mobilitzats des de dilluns per intentar localitzar l’Àlex, un home de 32 anys desaparegut el mateix dia a Castellterçol, al Moianès. Els Mossos han demanat ajuda a través de les xarxes socials per intentar trobar el desaparegut, que fa 1,67 d’alçada, porta el cabell curt de color negre, de complexió forta i que vestia pantalons grisos, samarreta tèrmica de color fúcsia i un paravent verd. Poca estona després de començar la recerca es va trobar el cotxe del desaparegut a Centelles i llavors es va centrar el rastreig a les muntanyes d’aquesta població d’Osona. Però, tot i que s’han mobilitzat gossos ensinistrats en la recerca de persones, fins ahir no s’havia trobat cap rastre de l’àlex. Es van rastrejar unes coves i també es va revisar una zona on hi havia penjades unes cordes d’escalada per comprovar si eren de l’Àlex, que és un expert muntanyenc i escalador.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia