Successos

Demanen presó permanent revisable per un home per gravar la seva parella mentre moria de diabetis a Viladecans

La fiscalia l’acusa de deixar-la morir i maltractar-la durant els quatre mesos de relació

La fiscalia i l’acusació particular demanen la presó permanent revisable per a un home que va gravar la seva parella sense ajudar-la mentre moria agonitzant durant hores per una pujada de sucre provocada per la diabetis. Els fets van tenir lloc el juny del 2019 al pis de la dona, a Viladecans.

L’home ja havia agredit la dona altres vegades i aquesta, per vergonya a mostrar les lesions a amics i familiars, li va demanar ajuda quan va patir una pujada de sucre. L’acusat, també diabètic, va fer veure que l’ajudava, però només va gravar-la i no va avisar els serveis d’emergències.

Les acusacions consideren que entre les 22.50 i almenys les 3.39 de la matinada del 17 de juny del 2019, l’acusat va assistir “impassible” a un deteriorament evident de la víctima, que es va quedar sense forces i després semiinconscient. No va fer ni un control de sucre amb el glucòmetre ni va trucar als serveis d’emergències. Finalment, la hiperglucèmia li va provocar una fallada multiorgànica i la mort.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia