Successos

successos

De Abarca confessa que va matar la noia romanesa injectant-li heroïna

Ahir a la nit va ingressar a la presó acusat d'assassinat i quatre delictes més. En una llarga i confosa declaració explica que va assaltar-la per robar-li el cotxe i anar a comprar droga

Alejandro de Abarca ha tornat a passar la nit a la presó. Després d'una llarga i confusa declaració davant la titular del jutjat d'instrucció número 3 d'Inca, Laura Mestres, El Enano, va ingressar a la presó sota l'acusació d'haver comès cinc delictes: assassinat, detenció il·legal, trencament de condemna, robatori i un delicte contra la seguretat del trànsit. Com ja va fer davant la Guàrdia Civil, de Abarca va confessar ahir que havia matat Ana Nicolai, i hi va afegir que va fer-ho injectant-li vàries dosis d'heroïna. La incògnita, però, està servida. A banda de les contradiccions de la seva declaració, els resultats de l'autòpsia tampoc estan clars, ja que va determinar que la noia va poder morir d'un cop al cap, o també asfixiada, i tampoc descartava la mort provocada per un cop de calor o per la combustió. Els forenses ara han recollit noves mostres del cadàver, per comprovar si hi ha restes de droga. També va agafar-li mostres dels genitals, per comprovar si hi va haver alguna agressió sexual, cosa que se sospita, malgrat que l'acusat ho negui.

Inicialment, quan va ser detingut, Alejandro de Abarca, de 32 anys, no va voler declarar però en una segona declaració davant la Guàrdia Civil, es va ensorrar-se i aleshores ja va admetre que va assaltar la noia per robar-li el cotxe i anar a Son Banya per comprar droga. Ahir, va afegir que després de prendre speed i d'injectar-se ell, va administrar-li a ella diverses injeccions d'heroïna, en una zona compresa entre can Picafort i Muro. Precisament, ahir, de Abarca va ser conduït en aquests paratges, per a la reconstrucció dels fets.

Funeral i manifestació

EL PUNT

Unes 500 persones van assistir ahir a la tarda al funeral d'Ana Nicolai, que es va celebrar a l'església de Marratxí, i posteriorment es van manifestar pels carrers en senyal de protesta pel crim. Els manifestants van llegir un manifest en el qual van demanar una dura pena per a l'assassí, i van agrair la tasca policial. Entre els manifestants hi havia polítics i coneguts de la víctima, i diverses persones que portaven samarretes amb la foto de la víctima i la inscripció “Justícia, ja”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.