Successos

Cala foc a casa amb els pares a dins

L’autor és un veí de Sant Antoni de Calonge per a qui han decretat presó

El jutjat d’instrucció 2 de Sant Feliu de Guíxols, en funcions de guàrdia, ha decretat presó provisional comunicada i sense fiança per a un veí de Sant Antoni detingut diumenge després de calar foc a casa amb els pares dins. El TSJC informa que la causa està oberta per danys mitjançant incendi, lesions amb l’agreujant de parentiu i amenaces greus.

Segons ha confirmat l’ACN, els serveis d’emergències, a través del 112, van rebre l’avís per violència domèstica a un quart de deu de la nit de diumenge. L’arrestat havia clavat un cop de puny al seu progenitor, d’uns 80 anys, i havia amenaçat els pares de mort.

Diverses patrulles dels Mossos d’Esquadra es van dirigir al domicili, situat al passatge Indústria de Sant Antoni, per detenir l’agressor. Un cop allà, van comprovar que el sospitós havia provocat dos incendis a la primera planta de l’habitatge. Segons fonts properes al cas, aquest pis seria on viu ell, mentre que els seus pares habiten a la segona planta. En concret, segons les mateixes fonts, va calar foc al sofà del menjador i a unes cortines d’una habitació del costat.

La investigació assenyala que va provocar els incendis sabent que els pares eren dins la casa. Els bombers van poder controlar i extingir els dos focus de flames. Els Mossos, que van detenir el sospitós quan sortia de l’immoble, indiquen que abans de diumenge el detingut ja havia amenaçat de provocar un incendi.

Els Mossos d’Esquadra van detenir, doncs, el sospitós, de 56 anys i amb múltiples antecedents, que abans-d’ahir va passar a disposició judicial. Segons informa el TSJC, el jutjat d’instrucció 2 de Sant Feliu de Guíxols ha decretat presó provisional comunicada i sense fiança per a l’arrestat.

En aquest punt de la investigació, la causa està oberta pels delictes de danys mitjançant incendi i lesions amb l’agreujant de parentiu, així com amenaces greus.

Els pares no van patir ferides arran del foc tot i que a la dona la van haver de traslladar a l’hospital de Palamós per ansietat. Al sospitós el van atendre al CAP per inhalació de fum.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia