Successos

Fereixen un octogenari robant-li el rellotge, a Olot

Els lladres, un home i una dona, el van arrossegar mentre fugien amb el cotxe en marxa i li tenien enganxat el braç fins que van treure-li la peça d’or

Diumenge 26 de juny. Quarts de 10 del matí. El centre d’Olot estava desert. La víctima d’aquesta història, un home de 80 anys, va aparcar la moto al davant de l’antic hospital per anar fins al quiosc de la plaça a recollir les revistes que li guarden. Quan va sortir anava cap a la seva moto quan de sobte es troba una dona, alta, morena, amb una llarga cabellera negra recollida en una cua de cavall, molt ben vestida, que acabava de baixar d’un cotxe. “Ets en Joan”?, li va dir en castellà. “No, no soc en Joan”, li va respondre ell i, en veure que l’home que era al volant del cotxe li anava a preguntar alguna cosa, s’hi va acostar de bona fe pensant que necessitaven orientació. No era això. Quan va ser a prop, la dona li va agafar el braç, on duia un rellotge d’or, li va fer una estrebada i van arriar el cotxe amb la porta oberta. L’home va caure i va començar a ser arrossegat fins que finalment el rellotge es va desfer del seu canell i va quedar a les mans dels lladres fugitius. “Temia que la roda de darrere em passés per sobre de la cama, però encara vaig tenir sort i no me la va enganxar”, es consola la víctima, que no es va trencar cap os però va quedar amb l’esquena ben esgalabrada i amb tot el cos ple de blaus. L’home va quedar estès al terra i sol mentre el cotxe, molt vell, de color negre descolorit i amb una porta grisa, s’allunyava. Va tenir sort que va arribar una parella estrangera que el va socórrer i va trucar a emergències. Creu que eren holandesos i els vol donar les gràcies i li agradaria localitzar-los [la policia no li va voler donar les dades] per poder-los agrair personalment l’ajuda. La víctima va ser atesa pel SEM al mateix lloc i no va necessitar anar a l’hospital. Després hi van acudir la Policia Municipal i els Mossos, que estan treballant per intentar identificar i detenir els lladres del rellotge, una peça d’or de molt valor que va ser un regal que li va fer la dona ja fa trenta anys. “A partir d’ara me’n posaré un de plàstic”, exposa amb una dosi d’humor l’home, que no ha pogut identificar els lladres entre les fotografies d’especialistes en aquesta mena de robatoris que li han ensenyat els Mossos.

La policia treballa per si alguna càmera hagués captat la matrícula del cotxe i per trobar la pista de la parella de lladres de rellotges, que aquest cop han ferit la víctima.

LA DATA

26.06.22
Un home
que venia del quiosc va ser assaltat per dos lladres, que li van robar el rellotge i el van ferir.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia