Successos

societat

Detenen un dona per un accident mortal de trànsit a Terrassa

La Policia Municipal de Terrassa va detenir ahir la conductora d’un vehicle per un accident mortal ocorregut diumenge a la tarda al polígon Can Parellada, als voltants d’on se celebrava una concentració de vehicles, i en el qual van resultar implicats tres cotxes. Segons fonts municipals, la conductora s’hauria saltat un senyal de cediu el pas i hauria impactat amb un altre cotxe, que al seu torn va xocar contra un vehicle aparcat. En aquest segon impacte, una persona de 19 anys que era al costat del cotxe estacionat va perdre la vida. La conductora del vehicle acusada d’homicidi imprudent i conducció temerària, va donar negatiu en un test d’alcoholèmia que se li va practicar in situ i està en espera de passar a disposició judicial. La investigació per aclarir els fets continua oberta i no es descarten més detencions.

L’accident també hauria deixat almenys tres persones més ferides, tot i que diversos testimonis indiquen que podrien algunes ser més, ja que algunes van marxar sense passar per cap atenció mèdica. Fins al lloc, s’hi van desplaçar quatre dotacions de la Policia Municipal, dues dels Mossos d’Esquadra, cinc del Sistema d’Emergències Mèdiques i tres dels Bombers.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia