Successos

trànsit

Un mort en un xoc frontal entre dos turismes a Siurana

ferits ·

Un total de deu persones de tres vehicles, entre els quals un menor de 5 anys, s'han involucrat en un accident mortal a la C-31

La víctima morta és un noi de 29 anys de nacionalitat pakistanesa i amb domicili a Figueres

Un xoc entre dos turismes en què també s'hi va veure implicat un tercer vehicle al quilòmetre 378 de la carretera C-31, a l'altura del terme municipal de Siurana, a l'Alt Empordà, va acabar amb un mort i múltiples ferits. La víctima mortal va ser un noi pakistanès de 29 anys veí de Figueres. Els fets van passar cap a les set del matí quan els Mossos d'Esquadra van rebre un avís que hi havia tres turismes implicats en un accident de trànsit en què hi havia persones atrapades.

Un menor ferit lleument

En arribar a la carretera C-31 a Siurana, els agents dels Mossos van comprovar que, per causes que encara desconeixen, dos turismes havien xocat frontalment, l'un amb matrícula francesa i l'altre espanyola, i que un tercer vehicle també estava implicat en l'accident de manera circumstancial.

Un total de deu viatgers, repartits entre tots tres vehicles, es van veure involucrats en l'accident. En l'un hi viatjava la víctima, en l'altre, quatre persones més i en un tercer vehicle, cinc persones, de nacionalitat francesa i en què viatjava un menor. Dos dels ferits més greus van ser traslladats a l'Hospital Josep Trueta de Girona i la resta, a l'Hospital de Figueres.

La víctima va haver de ser rescatada pels Bombers de la Generalitat perquè havia quedat atrapada a l'interior del vehicle, i després va ser traslladada amb un helicòpter medicalitzat fins a l'Hospital de la Vall d'Hebron on va morir hores després a causa de les greus ferides de l'accident.

Els quatre ocupants del tercer vehicle, amb matrícula francesa i que també va estar implicat en l'accident, van resultat tots il·lesos.

Es van haver de desplaçar cinc dotacions dels Bombers de la Generalitat fins al lloc de la col·lisió, a més de quatre dotacions dels Mossos d'Esquadra, efectius del servei mèdic i del servei de manteniment de carreteres i de grues Padrosa per treure els vehicles accidentats.

Una noia morta a l'eix

Per altra banda, una jove va morir com a conseqüència d'un xoc frontal entre un cotxe i un camió aquest divendres a la nit a Gurb, a Osona. L'accident va tenir lloc a un quart de dotze de la nit al quilòmetre 175 de l'eix transversal quan, per causes que es desconeixen, van xocar frontalment un cotxe i un camió. Com a conseqüència de l'accident, la conductora de cotxe, la noia de 23 anys veïna d'Oristà (Osona), que viatjava sola, hi va perdre la vida. Fins a lloc del sinistre s'hi van desplaçar diverses dotacions dels Bombers de la Generalitat, dels Mossos d'Esquadra i dels serveis sanitaris.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.