Successos

Detenen un jove per un robatori amb força i resistència als agents de l’autoritat a Girona

La policia busca una altra persona que hauria participat en el delicte

La Policia Municipal de Girona ha detingut un jove de 18 anys per entrar a robat en un pis del carrer del Marquès de Caldes de Montbui. Els fets van tenir lloc aquest dimecres cap a dos quarts de sis de la tarda, quan la policia va rebre una trucada d’un veí alertant d’un intent de robatori en un pis. Una patrulla s’hi va acostar i va veure com dues persones intentaven sortir del domicili en qüestió. Anaven amb colors foscos i coincidien amb la descripció que n’havia fet el veí. Quan els joves van veure els agents, van fugir per una finestra del bloc de pisos i van anar cap al carrer del Migdia. Durant la persecució van deixar anar una bossa a terra amb caixes i joies a dins, que la víctima va reconèixer com a seves.

La patrulla va facilitar la descripció dels dos joves a la resta de patrulles de la ciutat. Agents no uniformats van localitzar-ne a un d’ells i el van detenir per un delicte de robatori amb força a l’interior de domicili. A més, també se’l considera autor d’un delicte de resistència i desobediència als agents de l’autoritat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia