Successos

terrorisme

Els Mossos reforcen la seguretat en centres religiosos de Barcelona

L’atac d’ahir a Algesires ha fet més evident la presència policial

Els Mossos d’Esquadra han reforçat la seguretat al voltant dels centres de culte de Barcelona. El cos policial ho justifica perquè actualment Catalunya es troba en el nivell 4 d’alerta antiterrorista, que comporta unes mesures de seguretat ja activades.

Aquests reforços en la vigilància s’han fet evidents a conseqüència de l’atemptat d’ahir a Algesires en què un sagristà va morir després de ser atacat amb un punyal per un jove magribí que a més va deixar altres persones ferides, una d’elles de gravetat.

La setmana abans de Nadal, al si del Gabinet Antiterrorista ja es va exposar que els centres de culte cristians i jueus podien ser objecte d’alguna acció i, per tant, fa setmanes que es treballen aquests entorns. Segons els Mossos d’Esquadra, hi ha reforços puntuals en la línia de treball que es du a terme des de fa setmanes. Un dels edificis que ha rebut el reforç de vigilància ha estat Santa Maria del Mar –a la fotografia–.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia