Successos

Enxampen un lladre amagat entre els penjadors d’una botiga de Palafrugell

El detingut va forçar el pany i un cop dins va agafar diners i peces de bijuteria, que no es va poder endur

Els Mossos d’Esquadra han detingut aquest dilluns un jove de 21 anys a qui han enxampat ’in fraganti’ quan pretenia robar en una botiga de Palafrugell. Els fets van passat cap a dos quarts de sis del matí quan la policia va rebre l’avís de l’alarma d’una botiga de roba i complements del carrer Valls. Quan els agents van arribar al lloc van veure com la porta d’accés de la botiga tenia el pany forçat i algú havia accedit a l’interior ja que els calaixos estaven oberts i regirats. De seguida van veure un home ajupit i amagat entre la roba que estava col·locada als penjadors d’una prestatgeria.

Els agents el van identificar, escorcollar i detenir. En l’escorcoll li van trobar uns 32 euros en bitllets i monedes, una navalla, 10 penjolls, 14 braçalets, 5 anells i 3 parells d’arracades de bijuteria.

L’arrestat, que té antecedents, passarà properament a disposició del jutjat en funcions de guàrdia de La Bisbal d’Empordà.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia