Successos

Intenta fugir en sentit contrari per l’AP-7 amb 33 kg de haixix

La Guàrdia Civil l’ha perseguit i l’ha detingut a l’alçada de la Jonquera

La Guàrdia Civil ha detingut un conductor de 40 anys que duia 33 quilos d’haixix al vehicle i ha intentat fugir dels agents circulant contra direcció a l’AP-7 a la Jonquera. Segons fonts de l’institut armat citades per l’ACN, dijous agents del Grup d’Acció Ràpida (GAR) van donar l’alto al vehicle, amb matrícula espanyola, que anava en sentit França. El conductor va fer cas omís a les instruccions dels agents i, fent maniobres evasives, va circular en sentit contrari per l’autopista, posant en perill els usuaris de la carretera. Els mateixos agents van haver d’esquivar el vehicle per evitar que els atropellés. Finalment, el conductor es va aturar i va intentar fugir a peu. A pocs metres, però, els agents el van atrapar.

Durant la inspecció del vehicle van localitzar 33 quilos d’haixix al maleter. La droga estava repartida en dues bosses.

La Guàrdia Civil va detenir el conductor, de nacionalitat espanyola i veí de Ceuta, com a suposat autor d’un delicte contra la salut pública, contra la seguretat viària i contra l’ordre públic. Tant el detingut com la droga comissada van passar a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Figueres.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia