Successos

Un mort i un ferit en un tiroteig al carrer a Salou

Els Mossos detenen poc després a Tarragona un home presumptament relacionat amb l’incident

La policia busca altres possibles implicats, que han fugit del lloc en cotxe

Els Mossos d’Esquadra investiguen un tiroteig que ha deixat un mort i un ferit molt greu a Salou. La policia ha detingut un sospitós i busca altres possibles implicats.

Els fets han passar cap a dos quarts d’onze de la nit de dimecres a la plaça de les Palmeres de Salou. Segons testimonis citats per mitjans locals, tres encaputxats han baixat d’un cotxe i han disparat contra els ocupants d’un altre vehicle. Els autors dels trens han fugit en un cotxe amb matrícula francesa.

La policia catalana ha localitzat el vehicle poc després de les onze de la nit a l’àrea de servei del Mèdol de Tarragona, al quilòmetre 237 de l’AP-7, i van detenir un home de 24 anys per la seva presumpta relació en els fets. A dins del cotxe hi haurien trobat diverses armes, segons fonts policials citades per l’ACN. El dispositiu de cerca es manté per localitzar els dos altres possibles implicats.

La Divisió d’Investigació Criminal (DIC) de la Regió Policial Camp de Tarragona investiga els fets. El tiroteig mortal podria estar relacionat amb el tràfic de drogues.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia