Successos

SUCCESSOS

Un ferit per arma de foc després de ser assaltat per un grup a la Cellera de Ter

Els fets s’han produit aquesta nit passada en una nau industrial abandonada

La mateixa víctima ha pogut alertar els Mossos i ara es troba en estat greu al Trueta

Un home ha resultat ferit per arma de foc després de ser assaltat per un grup de persones a la localitat de Cellera de Ter, segons informa l’agència Acn, que cita fonts policials. Els fets han tingut lloc pels volts de la mitjanit d’aquest dimecres en una fàbrica de mobles en desús de la població i tot apunta que estaria relacionat amb el tràfic de drogues.

A la nau on han passat els fets, que es troba als afores de la Cellera de Ter, hi viuen diverses persones que es dediquen a la recollida de ferralla i altres i objectes. Ha estat la mateixa víctima qui ha alertat la Policia després de rebre el tret. Un cop els agents han arribat al lloc dels fets s’han trobat l’home amb un tret a la cama.

El Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) ha traslladat la víctima a l’hospital Josep Trueta de Girona on ha ingressat en estat greu, si bé no es tem per la seva vida. Ara els Mossos investiguen els fets i busquen la resta de persones que vivien a la nau amb el ferit.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia