Successos

successos

El jutge envia a presó cinc dels sis turistes acusats de violar una noia a Palma

Cinc dels sis turistes alemanys acusats de violar en grup una noia en un hotel de Palma es troben en presó provisional després que el jutge trobés versemblant el relat de la víctima, també turista alemanya. Els investigadors també disposen de proves contra els joves, d’entre 21 i 23 anys.

Segons el testimoni de la noia, de 18 anys, després de tenir relacions consentides amb un jove a la seva habitació d’hotel, quatre més van aparèixer i la van violar mentre ho gravaven tot amb un telèfon mòbil. Els altres dos detinguts són companys que no haurien fet res per impedir l’agressió.

Quan la noia va alertar la policia dels fets, va ser traslladada a l’hospital de Son Espases, on es va activar el protocol per a víctimes d’agressió sexual, mentre d’altres agents detenien els joves i investigaven els seus telèfons mòbils i l’habitació de l’hotel per aclarir els fets.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia