Successos

Estat espanyol

La policia interroga el gerent de la discoteca de Múrcia on van morir 13 persones per un incendi

També ha passat per comissaria l’encarregat de la pirotècnia que podria haver provocat el foc

Els investigadors no descarten més detencions la setmana vinent

La policia espanyola ha interrogat aquest divendres el gerent de la discoteca Fonda Milagros de Múrcia i una altra persona en el marc de la investigació sobre l’incendi que va provocar 13 morts en aquest local i sala adjacent Teatre el passat 1 d’octubre.

Segons fonts policials citades per l’agència EFE, el responsable de la discoteca i l’encarregat de les bengales de foc fred que haurien provocat l’incendi han estat detinguts entre ahir, dijous i aquest matí. Segons les mateixes fonts, l’operació continua oberta i el grup d’homicidis de la Policia Judicial no descarta practicar més detencions la setmana vinent per un cas d’homicidi per imprudència.

L’advocat de la Fonda Milagros ha matisat que el gerent de la sala ha estat citat com a “investigat” per declarar davant la policia i ha afegit que hi ha anat de manera “voluntària” i ha respost a tot el que li han preguntat. El lletrat ha assegurat que el seu client no ha estat detingut, però ha explicat que, per protocol policial, tots els investigats han de fer la fitxa policial, amb fotos i empremtes.

En qualsevol cas, aquests primers interrogatoris arriben gairebé un mes i mig després del foc que va cremar els dos locals d’oci, situats a la zona Atalayas de la ciutat de Múrcia, i va provocar la mort de 13 persones d’origen sud-americà. En el moment dels fets, cap a les sis de la matinada de l’1 d’octubre, s’hi celebrava una festa i una de les hipòtesis és que es produís un defecte en la pirotècnia.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia