Successos

Successos

Vuit detinguts, un d’ells mosso, en un operatiu contra plantacions de marihuana

L’operatiu que els Mossos d’Esquadra han dut a terme aquest dijous vinculat a plantacions de marihuana ha acabat amb vuit persones detingudes, entre les quals hi ha un agent de la policia catalana. N’han informat fonts del cos que han apuntat que s’han fet nou entrades i escorcolls. En total, s’han desmantellat cinc cultius ubicats a Gavà, Castelldefels, Calafell, Mirador del Penedès i Avinyonet del Penedès. L’actuació està tutelada pel jutjat d’instrucció de Vilafranca del Penedès. Es tracta d’un cas que investiga la Comissaria General d’Investigació Interna i Afers Disciplinaris dels Mossos. El cas es troba sota secret de sumari.

D'altra banda, els Mossos d'Esquadra han detingut cinc persones i han comissat 2.400 plantes de marihuana en dos operatius policials contra plantacions d'aquest estupefaent que han tingut lloc a Lloret de Mar (Selva) i a Matadepera (Vallès Occidental). En la primera actuació la policia catalana ha fet dos detinguts i ha comissat 1.761 plantes, a banda de 2,9 quilos de cabdells de la mateixa substància i tots els estris necessaris per al cultiu. La infraestructura també comptava amb una connexió fraudulenta d'electricitat. En la segona actuació hi ha hagut tres detinguts més i s'han comissat 637 plantes. Aquesta instal·lació també tenia una escomesa elèctrica il·lícita.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia