Successos

LA JONQUERA

Dos detinguts per transportar 8,5 quilos d’haixix al maleter del cotxe

Un tenia una ordre d’ingrés a presó i ha entrat a Puig de les Basses i l’altre ha quedat en llibertat amb càrrecs

La Policia Nacional de la Unitat d’Estrangeria de la Jonquera ha detingut, en un control rutinari, dos ciutadans francesos que transportaven 8,5 quilos d’haixix al maleter del cotxe. La droga confiscada té un valor de mercat de 57.000 euros i es volia vendre a França. Un dels detinguts, a qui constava una ordre d’ingrés a la presó per un jutjat de Barcelona, ha ingressat al centre penitenciari de Puig de les Basses i l’altre ha quedat en llibertat amb càrrecs. Tots dos comptaven amb nombrosos antecedents entre els quals consten tràfic de drogues, però també lesions, robatori o delictes contra la llibertat sexual, entre d’altres.

Les dues persones detingudes han estat interceptades per agents de la Policia Nacional a la Jonquera, mentre es feien tasques de prevenció de la delinqüència transfronterera per ser una zona sensible d’aquest tipus de delictes. Els ocupants del vehicle on es va trobar la droga van fer sospitar als agents perquè, segons informen fonts del cos, tenien una actitud nerviosa i es percebia una forta olor que emmenava de l’interior.

En l’escorcoll, es van localitzar 8,5 quilograms d’haixix i un matxet de grans dimensions, amagats en un doble fons dins del maleter del cotxe. Els agents van procedir a la detenció dels dos ciutadans i, un cop a Comissaria, van corroborar que a un li constava una ordre d’ingrés a la presó per un jutjat de Barcelona.

Els detinguts han estat posats a disposició del Jutjat en funcions de Guàrdia de Figueres, el qual n’ha decretat l’ingrés a la presó de Puig de les Bases pel que tenia ordre judicial i llibertat amb càrrecs per a l’altre.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia