Punt divers

Una desena d'experts alemanys s'interessen pels vins de la Denominació d'Origen Pla de Bages

CATALUNYA CENTRAL

Una comitiva formada per deu experts alemanys s'estaran fins aquest dimarts al Bages amb la voluntat de conèixer de primera mà els vins del territori. La visita és impulsada per la Cambra de Manresa i la Denominació d'Origen Pla de Bages. Aquesta tarda els experts han tastat els vins de set cellers de la denominació bagenca. El secretari de la DO Pla de Bages, Joan Francesc Baltiérrez, ha destacat que Alemanya és un 'bon lloc' per exportar i ha posat de relleu la importància d''obrir fronteres'. Baltiérrez ha avançat que, en un futur, els vins bagencs també es volen exportar a Dinamarca i a Suècia. Els experts alemanys han valorat aspectes com les vinyes, rodejades de boscos, i el clima.

Karl-Wilhem Schulze, un dels experts, ha recordat que el vi és 'part de la cultura' i una 'expressió regional'. Schulze ha dit que troba 'interessants' els vins bagencs per la manera de preparació del raïm i pel clima, ha explicat.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.