Punt divers

La plantilla d'Y-Tec Europa es tanca a les instal·lacions de Santa Oliva

Els treballadors d'Y TEC Europa s'han tancat a les instal·lacions de la planta de Santa Oliva (Baix Penedès), amb la voluntat de passar-hi tot el cap de setmana fins dilluns, com a acció de protesta per reivindicar un pla de viabilitat que doni garanties de continuïtat industrial i dels llocs de treball de la factoria catalana, segons que ha informat el sindicat d'Indústria de CCOO de Tarragona. La plantilla d'Y TEC Europa fa aquest divendres la primera de les dues jornades de vaga de 24 hores convocades amb motiu d'aquesta situació i dilluns en tornarà a fer.

Les negociacions entre el Comitè d'Empresa i la direcció d'Y TEC Europa continuen estancades. Les treballadores i els treballadors segueixen esperant que l'empresa elabori un pla de viabilitat que doni garanties de continuïtat industrial i dels llocs de treball de la planta de Santa Oliva (Baix Penedès).


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.