Punt divers

Vuit dotacions i un helicòpter apaguen un foc en una zona pròxima a una fabricació d'explosius de Torres de Segre

Vuit dotacions terrestre i una aèria intervenen en l'extinció d'un incendi en una zona de matolls al municipi de Torres de Segre (Segrià) segons han informat fonts d'aquest cos. L'avís s'ha rebut poc després de dos quarts de tres de la tarda d'aquest divendres. L'alerta informava d'un foc en una zona coneguda pel camí del Polvorí d'aquest terme municipal. El fet que el foc afectés una zona propera a l'empresa Maxam Europe que es dedica a la fabricació d'explosius civils i sistemes d'iniciació per a mineria, pedreres i infraestructures ha fet que s'hi destinessin molts més efectius per fer una primera actuació que evités qualsevol opció de propagació del foc.

Tot i que a un quart de cinc de la tarda s'hi mantenien les vuit dotacions el foc es donava per estabilitzat. Per aquest fet la dotació aèria que s'hi havia destinat inicialment ha estat retirada. La mesura tenia caràcter preventiu. Segons han explicat fonts dels Bombers la fàbrica tenia un bon perímetre exterior i en cap moment ha existit cap tipus de perill.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.