Punt divers

CiU aconsegueix que se senyalitzi les colònies industrials del Llobregat a l'autovia C-16

La diputada de CiU i alcaldessa de Guardiola del Berguedà, Montserrat Ribera, ha aconseguit que el Parlament de Catalunya insti el Govern a estudiar la senyalització de les colònies industrials del Llobregat a l'autovia C-16 en el tram de Puig-reig Sud (Berguedà) fins a Berga després d'acceptar l'esmena presentada pel tripartit. Ribera ha recordat que fins a la construcció de la nova autovia C-16 les colònies industrials havien estat senyalitzades però que des de la inauguració de l'autovia han desaparegut de la senyalització principal excepte alguna com Cal Vidal o Cal Rosal. Això, segons la diputada, comporta que molts usuaris tinguin dificultats per saber quina sortida han d'agafar.

Ribera considera que amb la reinstal·lació de la senyalització de les colònies s'evitarà que els seus residents i moltes persones de la comarca es perdin així com els visitants, els transportistes i els serveis d'emergència. La diputada creu que amb l'aprovació d'aquesta proposició de llei finalment es dóna resposta a les demandes del Parc Fluvial de les colònies del Llobregat, del ajuntaments així com de les associacions de veïns i les entitats dels municipis afectats.La diputada ha recordat al tripartit que 'seguirem com evoluciona el tema de la senyalització de les colònies i esperem que aquesta bona intenció que mostra el Govern no sigui un brindis al sol'.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.